Wij geloven in de kracht van specialismen. Hierdoor delen wij vanuit onze unieke niche strategie de salesmarkt op in drie disciplines. Gedreven door ons DEFINE Recruitment Model benaderen wij deze deelmarkten op een effectieve en inhoudelijke manier. Dit model bestaat uit de volgende pijlers.

Focus

Onze consultants werken vanuit een dubbele focus. Zij richten zich allereerst op posities binnen een van de disciplines en hebben vervolgens binnen hun eigen discipline een focus op een bepaalde regio.

Verdieping

Focus leidt tot verdieping. Vanuit de niche strategie verdiepen wij ons in de  verschillende specialismen die DEFINE onderscheidt. Onze consultants zijn hierdoor écht inhoudelijk specialist. Zij hebben een visie op de markt, herkennen arbeidsmarkt trends en kijken vooruit binnen hun eigen specialisme.

Kwalitatief netwerk

Focus en verdieping leiden tot een kwalitatief netwerk van gelijkgezinde specialisten. Onze consultants zetten in op lange termijn relaties en vanuit intensief inhoudelijk en persoonlijk contact, brengen zij de ambities van de verschillende specialisten in kaart. Door talent mapping weten zij precies voor wat, wanneer en waar een bepaalde specialist beschikbaar komt.

Business partner

Vanuit een kwalitatief netwerk verbinden onze consultants behoeften op de arbeidsmarkt en fungeren als business partners. Zij adviseren, denken mee, kijken vooruit, gaan co-creatie aan en zijn van begin tot eind nauw betrokken in de procedure.

Sneller kwaliteit

Met onze unieke niche strategie leveren wij als een betrokken business partner sneller kwaliteit en zetten hiermee in op duurzame relaties.

Neem contact op