Project omschrijving

Wat wordt gevraagd?

  • Je werkt en denkt op minstens mbo-niveau

  • Je hebt recente werkervaring met acquisitie, outbound of callcenter werk

  • Je bent gestructureerd, resultaatgericht en zelfstandig

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

  • Woonachtig in de regio Utrecht

Wat krijg je?

  • Vast salaris €2.000 – €2.500 bruto p/m en bonus

  • Flexibel in te delen werkweek (2-5 dagen per week)

  • 25 vakantiedagen

  • Informeel en hecht team

  • Een cursus telesales, inclusief groeipad

Wat ga je doen?

Als Commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst en samen met het team verantwoordelijk voor het binnenhalen van sales! De opdrachtgever van DEFINE Recruitment gelooft in intensieve coaching en biedt jou een intensief maar behulpzaam groeipad aan, waarin je wordt ontwikkeld tot volwaardig sales representative! Ben jij er klaar voor?

Je bent verantwoordelijk voor het closen van deals. Kwalitatieve leads zijn reeds verzameld met behulp van oa online campagnes en het is jouw taak om deze leads om te zetten tot klant. Je bent het visitekaartje van de organisatie en je biedt duurzame oplossingen aan op de particuliere markt. Er wordt van je verwacht dat je als adviseur kan optreden en hier je gespreksstijl op aanpast, met als doel een nieuwe klant scoren.

Jouw dag bestaat uit het bellen van deze prospects en met behulp van coaching en tips zorg je er zelf dagelijks voor dat je de kick van scoren voelt. Omdat de uren vrij in te delen zijn (we werken met shifts) kan je zelf bepalen hoe vaak je scoort!

Heb jij enige ervaring met telesales en ben je nu toe aan een stabiele omgeving, waar je naast een vast basis salaris ook dikke bonussen kan verdienen, solliciteer dan direct!

 

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever van DEFINE Recruitment is een informele, jonge en resultaatgerichte organisatie uit Utrecht. Ze hebben zich reeds in dit vakgebied bewezen en zijn nu op zoek naar ambitieuze collega’s die ook een steentje willen bijdragen aan groei en succes.

Ze hebben een duidelijk groeipad uitgestippeld, zodat je precies weet wat jij kan verwachten (en wat ze van jou mogen verwachten). Je ontvangt een vast basis salaris en naarmate je targets behaald neemt dit vaste salaris toe. Daarnaast kan je extra bonussen verdienen, besteden ze veel aandacht aan teamuitjes en ben je werkzaam in een dynamische omgeving.

Referentienummer

DDI017

Kopieer het referentienummer als je specifiek op deze vacature wil solliciteren.

Solliciteer nu

Meer info?

Dexter de VosCo-founder & Consultant