Project omschrijving

Wat wordt gevraagd?

  • HBO werk- en denkniveau

  • Je beschikt over sales talent!

  • Assertief, winnaarsmentaliteit, zelfkritisch

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

  • Woonachtig in de regio Amsterdam

Wat krijg je?

  • €2.000 – €2.500 bruto p/m excl. uncapped bonus

  • Lucratief bonus systeem

  • Een concreet carrière pad

  • 25 vakantiedagen

  • Mogelijkheid om een sales academy te volgen

Wat ga je doen?

Voor deze opdrachtgever van DEFINE Recruitment zijn wij op zoek naar een commerciele en proactieve Sales Consultant!

Als Sales Consultant zal je werkzaam zijn binnen de IT markt en word je vanaf het begin opgeleid tot een expert! Jouw taak is om de juiste behoeften bij de opdrachtgever te achterhalen, zodat jij de juiste oplossing aan kan bieden.

Hoe ga je dit doen? Je bent werkzaam in een volwassen team die zich al hebben bewezen binnen deze markt. Je wordt gekoppeld aan een teammanager en deze supervisor zal jou vooral coachen on the job. Daarnaast zal je in het 1e jaar +/- 200 trainingsuren krijgen, zodat je het vak onder de knie krijgt. Je krijgt een regio toegewezen en ben je verantwoordelijk voor het benaderen van gekwalificeerde prospects (hot leads) tot aan het closen van de deal. In dit hele traject krijg je de benodigde ondersteuning van jouw manager, maar ook krijg jij de vrijheid om het op jouw manier te doen, want authenticiteit vindt deze opdrachtgever belangrijk!

Kort samengevat; telefonisch acquireren, maken en bezoeken van afspraken, opstellen van offertes, opvolgen van procedures, afsluiten van de deal en het beheren van jouw accounts behoren tot jouw kerntaken!

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een groeiende no-nonsense organisatie die al enkele jaren actief zijn in hun markt. Zij hebben zich inmiddels bewezen, maar dit neemt niet weg dat ze hartstikke ambitieus zijn! Ze hebben inmiddels een breed netwerk uitgebouwd en zijn een bekende naam in hun segment. Je zal werkzaam zijn in een high-performance omgeving waar hard werken wordt beloond en waar je onderdeel uitmaakt van een hecht team. Deze opdrachtgever van DEFINE Recruitment hecht veel waarde aan ontwikkeling, daarom hebben zij een heuse academy opgericht en kan jij jezelf continu blijven ontwikkelen.

Last but not least; de arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed; een prima basis salaris, een prettige werkomgeving en een zeer lucratief bonussysteem (uncapped)!

Referentienummer

DDO006

Kopieer het referentienummer als je specifiek op deze vacature wil solliciteren.

Solliciteer nu

Meer info?

Dexter de VosCo-founder & Consultant