Sales & Accountmanagement

Sales is een vak apart en wordt vaak gezien als een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Verkoop staat gelijk aan omzet en omzet dekt uitgaven. Het vermogen van een bedrijf om kosten te dekken (en zelfs winst te maken) creëert stabiele operaties en mogelijkheden tot groei. Sales heeft een directe invloed op het succes van een organisatie.

Profiteer van de impact die sales kan hebben, niet alleen op de omzet, maar ook op de merkreputatie, klantbehoud op lange termijn en bedrijfsgroei. Dit kan een organisatie realiseren door de juiste sales professionals aan te trekken.

Binnen de sales is het inventariseren en creëren van klantbehoeftes essentieel in het winnen van vertrouwen en voor het binden en behouden van klanten. Om succesvol te zijn in sales is persoonlijkheid, verkooptalent en motivatie bepalend. De salescycle kent verschillende onderdelen die wij zien als een specialisme, zoals acquisitie, presenteren, relatiebeheer, onderhandelen en cross- & upselling.

Deze specialismen vragen om specifieke vaardigheden en vakinhoudelijke kennis is essentieel voor het met succes kunnen uitoefenen van een functie. Door de continue verandering in de wereld is het belangrijk dat sales professionals zich blijven ontwikkelen en inhoudelijke kennis relevant en up-to-date is.

DEFINE herkent deze profielen vanwege de niche benadering in dit specifieke segment en is daarom in staat om de gevraagde competenties en vaardigheden te vertalen in het werven van de juiste professional. DEFINE heeft netwerk in verschillende branches en adviseert bij de juiste vervolgstap in de carrière van de salesprofessional.

Define Recruitment - Finance & Sales

Onze specialismen

Sales

Binnen het specialisme Sales richt DEFINE zich op de professional die zich bezig houdt met het onderzoeken en uitbouwen van nieuwe markten.

Van acquisitie tot het onderhandelen en het afsluiten van overeenkomsten met nieuwe klanten zijn relevante onderdelen die terugkomen in de functies waar DEFINE in gespecialiseerd is:

• Accountmanager New Business
• Sales Consultant
• Account Executive New Business
• Inside Sales Representative
• Teamlead New Business

Define Recruitment - Finance & Sales
Define Recruitment - Finance & Sales

Accountmanagement

Vanuit het specialisme Accountmanagement herkent DEFINE sales professionals die verantwoordelijk zijn voor klantretentie en relatiebeheer.

Het volledig ontzorgen van bestaande klanten met de focus op cross & upselling en als doel een duurzame relaties op- en uitbouwen. DEFINE richt zich op de volgende sales professionals in dit vakgebied:

• (Key) Accountmanager
• Account Executive
• Commercieel Medewerker Binnendienst
• Sales Support
• Teamlead

Kennismaken met DEFINE?

Neem direct contact met ons op!