Waarom temporary & interim met DEFINE?

De laatste jaren is de behoefte aan interim krachten sterk toegenomen. In een open economie als de Nederlandse is het belangrijk dat bedrijven snel kunnen inspringen op de veranderende vraag vanuit de markt.

DEFINE weet welke eisen er gesteld worden aan interim professionals en zorgt ervoor dat opdrachtgevers voldoen aan de regelgeving.

Samenwerken met DEFINE aan een tijdelijke oplossing brengt de volgende voordelen met zich mee:

• Ruime kennis en ervaring met interim-trajecten
• (On)gevraagd advies en denken mee in oplossingen
• Snel en flexibel inspelen op onvoorziene omstandigheden
• Externe expertise en lagere gebondenheid aan organisatie
• Nauwe verbondenheid in het traject met evaluatiemomenten
• Snel en efficiënt de juiste professional aantrekken
• Mogelijkheid tot overname na een flexibele start

Define Recruitment - Finance & Sales

Een interim procedure met DEFINE

1. Situatie en behoefte

Snelheid speelt een belangrijke rol bij de invulling van de behoefte aan een interim professional. DEFINE weet met deskundigheid hierop in te spelen en met een uitgebreid netwerk aan interim professionals snel een shortlist te presenteren. DEFINE herkent de urgentie en kan direct starten met het in kaart brengen van de situatie en specialistische behoefte in de zoektocht naar de geschikte interim professional.

2. Netwerk

DEFINE onderhoudt een sterk netwerk van interim professionals en weet waar en wanneer een interim professional beschikbaar is. Zo is DEFINE in staat een kwalitatieve selectie te maken van interim professionals die direct op gesprek kunnen komen en kunnen starten.

3. Introductie en procesmanagement

Bij de introductie van deze interim-professional wordt een cv inclusief profielschets gepresenteerd. Er wordt ingezoomd op persoonlijkheid en natuurlijk expertise. DEFINE denkt vooruit in dit stadium ten behoeve van een vloeiend proces en ondersteunt bij het inplannen van kennismakingsgesprekken, om zo naar de gewenste startdatum toe te werken.

4. Afronding en nazorg

Vanaf de start van de interim professional blijft DEFINE nauw betrokken bij het project, DEFINE zorgt voor tussentijdse evaluatie momenten en houdt contact met de opdrachtgever en de interim professional.

Meer informatie ontvangen over de tijdelijke oplossingen van DEFINE?

Neem direct contact met ons op!