ik zoek salestalent

Die open salesrol houdt je bezig. Want hoe bereik je echt ervaren professionals? En als dat al lukt, hoe filter je daaruit de kandidaat die precies aansluit bij wat je sales team nu nodig heeft?
De maatwerk benadering van DEFINE helpt je verder dan traditionele werving en selectie.

√ Expertise op jouw salesgebied
√ Van begin tot afronding nauw betrokken
√ Specialistisch netwerk (>10.000)

Met ons grote bereik onder latent zoekende professionals, vinden wij de perfecte match. Vaak al binnen 4 weken.Direct advies op maat?

Wat klanten van DEFINE vinden

"2 Sales professionals werven vonden wij best een uitdaging. DEFINE weet waar ze het over heeft, en zij hebben ons geweldig geholpen."
Maud van Greevenbroek

Managing Director - Fidet

Bekijk case
"De samenwerking met DEFINE is professioneel en persoonlijk. Door de korte lijnen en het snelle schakelen hebben wij in korte tijd een nieuwe collega gevonden."
Wendy

HR Adviseur - Medische groothandel

jouw talent is maatwerk, dus onze werkwijze ook

We benaderen iedere vacature als uniek. Want de parameters zijn in geen organisatie hetzelfde en voor iedere sales rol wil je de optimale invulling vinden.

Dus vragen we altijd waar je organisatie nu staat, welke sales rol daarbij past, welke professional hierbij aansluit en welke impact die kan gaan maken op jullie resultaten.

Dankzij onze expertise op het gebied van sales kunnen we je in elke situatie van het juiste advies voorzien.

process
“De samenwerking met DEFINE hebben we als zeer prettig ervaren. Ze zijn bij ons op kantoor geweest om ons als bedrijf beter te leren kennen en de openstaande functie te begrijpen.”
Larissa (HR Manager) – Softwareleverancier

ervaren sales specialisten

DEFINE is gespecialiseerd in werving en selectie van sales professionals in een selectie van sectoren. Wij vinden sales talent voor deze rollen:

• new business sales
• (key) accountmanagement
• sales ondersteunende posities

Informeer gerust wat we voor jou kunnen betekenen.


What defines DEFINE?

Jouw doel is ons doel

Onze wervingsmethode is bewezen succesvol. Heb je een salesrol die snel moet worden ingevuld, schakel ons dan in. En heeft je organisatie voortdurend nieuw sales talent nodig? Wij presenteren je met de regelmaat van de klok uitermate geschikte professionals. We werken in partnership met je samen: jouw doelen zijn de onze.

Resultaat binnen 1 maand

Een professional die zich wil commiteren aan jouw organisatie? Die kunnen wij snel voor jou vinden. Want we concentreren ons op sales talent in een select aantal sectoren. Hierdoor kunnen we binnen 4 weken opstarten, zoeken, vinden en succesvol afronden.


Meer weten van minder

Jouw organisatie is succesvol dankzij de kennis van jouw specifieke niche. Jij weet wat je klanten nodig hebben en levert de juiste oplossing voor hun problemen. DEFINE doet hetzelfde voor jou. Onder het motto ‘meer weten van minder’ concentreren we ons op een select aantal sectoren zodat we jouw markt écht kennen.


zo gaan we om met onze kandidaten

Aan ons netwerk ligt een open benadering ten grondslag. Het eerste contact staat altijd los van een concrete vacature: wie is iemand, wat is hun achtergrond en met welke salescyclus, klantenkring en product of dienst heeft diegene ervaring? 

Soms hebben we direct een vacature in portefeuille die aansluit. Zo niet, dan komen we er later op terug. De salesprofessionals in ons netwerk ervaren onze benadering als open en laagdrempelig.

We geloven in het salestalent dat we jou presenteren. Daarom stopt onze begeleiding niet als de professional eenmaal is geïntroduceerd. We begeleiden de kandidaat gedurende het hele proces, van sollicitatie tot onderhandeling en afronding.

De helderheid die we helpen creëren zorgt voor een soepele start en een stevige nieuwe arbeidsrelatie. En als iemand eenmaal is geplaatst, checken we tijdens de onboarding regelmatig even bij diegene in, om te horen hoe het gaat.


Wij werken met trots voor

Sluiten
Op zoek naar toptalent of ben je dat zelf?

Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!

Je bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?