Recruitment voor de maakindustrie

Wij vinden jouw sales professional.

Opening in je sales team? Dan zoek je iemand met genoeg technische kennis om een gelijkwaardige sparringpartner voor jouw klant te zijn, en de skills om de klantrelatie door dik en dun goed te houden.

Want in de maakindustrie gaat het niet zomaar om sales: je verkoopt complexe technologische oplossingen die de efficiëntie en productiviteit van je klant langdurig een boost geven.

De vacature in jouw salesteam schreeuwt om meer dan gewoon saleservaring. DEFINE recruitment vindt de professionals voor jouw industrie.


Profiteer van ons inzicht in jouw niche

DEFINE onderscheidt zich door diepgaande kennis van jouw niche. We weten precies welke kwaliteiten de maakindustrie van een sales professional vraagt..

· Doorzien van de mogelijkheden van (complexe) technologie

· Brugfunctie tussen de klant en jouw engineering afdeling

· Overtuigen, overtreffen én mee kunnen veren

Krijg recruitment op maat

Wij hebben een uitgebreid netwerk van ervaren sales professionals en zijn vertrouwd met de ins en outs van de maakindustrie. Je krijgt bij DEFINE dus het beste van twee werelden.

We onderscheiden ons bovendien door onze persoonlijke benadering, ons grote bereik onder latent zoekende professionals, en de snelheid waarmee we kunnen schakelen.

Onze resultaatgerichte aanpak zorgt ervoor dat je binnen een maand de juiste kandidaat aan boord hebt.

What defines DEFINE?

Jouw doel is ons doel

Onze wervingsmethode is bewezen succesvol. Heb je een salesrol die snel moet worden ingevuld, schakel ons dan in. En heeft je organisatie voortdurend nieuw sales talent nodig? Wij presenteren je met de regelmaat van de klok uitermate geschikte professionals. We werken in partnership met je samen: jouw doelen zijn de onze.

Resultaat binnen 1 maand

Een professional die zich wil commiteren aan jouw organisatie? Die kunnen wij snel voor jou vinden. Want we concentreren ons op sales talent in een select aantal sectoren. Hierdoor kunnen we binnen 4 weken opstarten, zoeken, vinden en succesvol afronden.


Meer weten van minder

Jouw organisatie is succesvol dankzij de kennis van jouw specifieke niche. Jij weet wat je klanten nodig hebben en levert de juiste oplossing voor hun problemen. DEFINE doet hetzelfde voor jou. Onder het motto ‘meer weten van minder’ concentreren we ons op een select aantal sectoren zodat we jouw markt écht kennen.


Sluiten
Op zoek naar toptalent of ben je dat zelf?

Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!

Waar kunnen we je bij helpen?

Je bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?