Sales professionals met hart voor duurzaamheid

De opening in je salesteam vul je het liefst met een ervaren sales professional. Iemand die de zakelijke waarde van duurzaamheid ziet, en deze als geen ander weet over te brengen op je klanten. Maar je vraag gaat verder.

Want om geloofwaardig te opereren in de snelgroeiende duurzaamheidssector zoek je professionals die naast kennis en vaardigheden ook passie voor sustainability hebben.

DEFINE vindt, dankzij een unieke benadering van recruitment, sales professionals die het verschil willen maken.

Profiteer van ons inzicht in jouw niche

DEFINE is uniek dankzij onze focus op een beperkt aantal sectoren. We weten precies welke eisen er in de sustainability aan sales professionals gesteld worden.

• Kennis, of het nu van hernieuwbare energie is of van groene technologie

• Klanten kunnen enthousiasmeren over economische en ecologische voordelen

• ‘Practice what you preach’-mentaliteit


Krijg recruitment op maat

Met DEFINE krijg je het beste van twee werelden. We hebben een uitgebreid netwerk van ervaren sales professionals en zijn vertrouwd met de fijne sectoren waarin onze partners en potentials uitblinken.

We onderscheiden ons bovendien door onze persoonlijke benadering, ons grote bereik onder latent zoekende professionals, en de snelheid waarmee we kunnen schakelen.

Onze resultaatgerichte aanpak zorgt ervoor dat je binnen een maand de juiste kandidaat aan boord hebt.

What defines DEFINE?

Jouw doel is ons doel

Onze wervingsmethode is bewezen succesvol. Heb je een salesrol die snel moet worden ingevuld, schakel ons dan in. En heeft je organisatie voortdurend nieuw sales talent nodig? Wij presenteren je met de regelmaat van de klok uitermate geschikte professionals. We werken in partnership met je samen: jouw doelen zijn de onze.

Resultaat binnen 1 maand

Een professional die zich wil commiteren aan jouw organisatie? Die kunnen wij snel voor jou vinden. Want we concentreren ons op sales talent in een select aantal sectoren. Hierdoor kunnen we binnen 4 weken opstarten, zoeken, vinden en succesvol afronden.


Meer weten van minder

Jouw organisatie is succesvol dankzij de kennis van jouw specifieke niche. Jij weet wat je klanten nodig hebben en levert de juiste oplossing voor hun problemen. DEFINE doet hetzelfde voor jou. Onder het motto ‘meer weten van minder’ concentreren we ons op een select aantal sectoren zodat we jouw markt écht kennen.


Sluiten
Op zoek naar toptalent of ben je dat zelf?

Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!

Waar kunnen we je bij helpen?

Je bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?