join the ambition

On our way to become the leading sales recruitment specialist.

Bij DEFINE krijg jij ruim baan voor je persoonlijke ambitie. Je bepaalt je eigen carrièrepad, en krijgt alle tools om uit te groeien tot de salesexpert die onze partners van a tot z ontzorgt in hun werving en selectie. Je bouwt en onderhoudt je eigen relaties met partners en de gedreven sales professionals in je portefeuille.

Je krijgt als sales consultant van DEFINE:

• ruimte voor je eigen carrièreplanning
• haalbare targets
• bonus, uncapped en volgens vaste richtlijnen

Zelf een team opbouwen? Partner worden? Het is bij DEFINE allemaal voor je weggelegd.


“Ik heb me bij DEFINE enorm kunnen ontwikkelen als persoon en als professional .”
Tiko van Spaendonck - sales associate

onze cultuur: ownership en teamspirit

volop autonomie

DEFINE is een platte organisatie waarin iedere collega ownership heeft over diens eigen business en portefeuille. Wij bieden de kennis en tools om jou succesvol te maken, jij moet het doen! Die grote autonomie betekent niet dat we allemaal op ons eigen eilandje zitten. We doen het samen.

mentaliteit

Als consultant van DEFINE kun je goed luisteren en doorvragen. Je expertise op salesgebied is boven elke twijfel verheven, en daarom adviseer je partners proactief en durf je ze af te raden wat niet in hun voordeel is. Je bent leergierig en wilt blijven groeien in kennis en verantwoordelijkheid.

altijd een stap verder

Onze partners en professionals zijn onze belangrijkste waarde. Hun belang is ons belang. We stellen dus alles in het werk voor het beste resultaat. Die mooie carrièrestap voor de professional is bij DEFINE onlosmakelijk verbonden met een groeiend salesresultaat van onze partner.

gedreven en professioneel

We hebben de gedrevenheid en het enthousiasme van een startup, met de kennis en professionaliteit van een gevestigde onderneming. We zeggen dus niet snel nee, en leveren altijd wat we beloven. Linksom of rechtsom komt die perfecte match er gewoon.

als team voor de klant

Sales is een teamsport, want alleen ben je misschien sneller, maar samen kom je verder. Transparante communicatie is voor DEFINE een belangrijke waarde. Zo leer je immers van elkaar. We delen onze kennis en informatie, en leren van elkaars overwinningen en missers. En natuurlijk vieren we samen ieder succes!

“We zijn een hechte club, waarbinnen jij vanaf het begin ownership krijgt over je eigen targets. ”
Dexter de Vos

vind jij dat we kennis met jou moeten maken?
dan komen we graag met je in contact

Net als onze klanten zijn wij zelf op zoek naar toptalent. We bedienen de salesniche in een select aantal sectoren en ontzorgen onze partners en professionals tijdens het hele wervingsproces. En dat doen we goed, want DEFINE groeit! Spreekt onze cultuur van ownership jou aan, en wil je binnen je eigen salesscope werken aan de perfecte match voor alle partijen? Neem dan contact op. Dat mag ook buiten werktijd.

What defines DEFINE?

Jouw doel is ons doel

Onze wervingsmethode is bewezen succesvol. Heb je een salesrol die snel moet worden ingevuld, schakel ons dan in. En heeft je organisatie voortdurend nieuw sales talent nodig? Wij presenteren je met de regelmaat van de klok uitermate geschikte professionals. We werken in partnership met je samen: jouw doelen zijn de onze.

Resultaat binnen 1 maand

Een professional die zich wil commiteren aan jouw organisatie? Die kunnen wij snel voor jou vinden. Want we concentreren ons op sales talent in een select aantal sectoren. Hierdoor kunnen we binnen 4 weken opstarten, zoeken, vinden en succesvol afronden.


Meer weten van minder

Jouw organisatie is succesvol dankzij de kennis van jouw specifieke niche. Jij weet wat je klanten nodig hebben en levert de juiste oplossing voor hun problemen. DEFINE doet hetzelfde voor jou. Onder het motto ‘meer weten van minder’ concentreren we ons op een select aantal sectoren zodat we jouw markt écht kennen.


Sluiten
Op zoek naar toptalent of ben je dat zelf?

Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!

Je bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?