Recruitment van IT sales professionals

Geen markt ontwikkelt zich zo snel als de IT-industrie, dus bekwame sales professionals zijn van cruciaal belang. Nu er een vacature in je salesteam is ontstaan, voel je die noodzaak als nooit tevoren.

Je hebt iemand nodig die vooroploopt in kennis van het snel veranderende IT-landschap, die de taal van jouw klanten spreekt, en op strategisch niveau kan meedenken.

DEFINE vindt, dankzij een beproefde benadering van recruitment, de IT sales expert die jij zoekt.

Maak onze nichekennis tot jouw voordeel

DEFINE onderscheidt zich door diepgaande kennis van jouw niche. We weten welke hoge eisen de IT-sector aan een sales professional stelt.

· Bewezen staat van dienst in de tech-industrie

· Kennis, van softwareplatforms tot disruptieve innovatie

· Stip aan de horizon vertalen naar concrete oplossingen

Krijg recruitment op maat

Je krijgt bij DEFINE het beste van twee werelden. Wij hebben een uitgebreid netwerk van ervaren sales professionals én zijn vertrouwd met de ins en outs van de complexe IT en tech-industrie waarin onze klanten en potentials opereren.

Onze werving en selectie onderscheidt zich bovendien door onze persoonlijke benadering, ons grote bereik onder latent zoekende professionals, en de snelheid waarmee we kunnen schakelen.

De resultaatgerichte aanpak van DEFINE zorgt ervoor dat je binnen een maand de juiste kandidaat aan boord hebt.

What defines DEFINE?

Jouw doel is ons doel

Onze wervingsmethode is bewezen succesvol. Heb je een salesrol die snel moet worden ingevuld, schakel ons dan in. En heeft je organisatie voortdurend nieuw sales talent nodig? Wij presenteren je met de regelmaat van de klok uitermate geschikte professionals. We werken in partnership met je samen: jouw doelen zijn de onze.

Resultaat binnen 1 maand

Een professional die zich wil commiteren aan jouw organisatie? Die kunnen wij snel voor jou vinden. Want we concentreren ons op sales talent in een select aantal sectoren. Hierdoor kunnen we binnen 4 weken opstarten, zoeken, vinden en succesvol afronden.


Meer weten van minder

Jouw organisatie is succesvol dankzij de kennis van jouw specifieke niche. Jij weet wat je klanten nodig hebben en levert de juiste oplossing voor hun problemen. DEFINE doet hetzelfde voor jou. Onder het motto ‘meer weten van minder’ concentreren we ons op een select aantal sectoren zodat we jouw markt écht kennen.


Sluiten
Op zoek naar toptalent of ben je dat zelf?

Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!

Waar kunnen we je bij helpen?

Je bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?