investeren in menselijke relaties

Mensen kopen van mensen. Dat is het fundament onder alle sales. Daarom investeren we volop in de relatie met onze klanten en met de salesprofessionals in ons netwerk.

We kennen onze klanten en kandidaten echt goed. We zijn oprecht betrokken en blijven dat, vanaf het eerste contact tot het moment dat de kandidaat goed op de nieuwe werkplek zit.

Investeren in aandacht geeft resultaat. Voor ons is dat vanzelfsprekend.

Vakkundig, accuraat, snel, behulpzaam

Meer weten van minder

Dat is de basis van onze werkwijze: we focussen Ons op de salesniche binnen een select aantal sectoren. Dit zorgt voor expertise, waardoor we heel nauwkeurig en vaak buitengewoon snel vacatures en kandidaten bij elkaar weten te brengen.

De vaart erin houden

We kunnen binnen 4 weken opstarten, zoeken, vinden en afronden. Na een succesvolle plaatsing blijven we regelmatig inchecken of alles inderdaad op zijn plek is gevallen, zoals we vanaf het begin geloofden.

Betrokken begeleiding

Ook tijdens en na het sollicitatieproces zijn we, als jij dat wilt, actief betrokken. We helpen de verwachtingen te managen om te zorgen dat de vaart erin blijft. Met ons advies verloopt vervolgens ook de contractfase soepel. We begeleiden niet alleen onze klanten, maar ook onze kandidaten. Omdat we geloven in de potentie van de mensen die we voorstellen.

Je verdiepen.

Voor we aan de slag gaan met het wervingsplan, zorgen we dat we onze klant en de vacature door en door kennen. We selecteren in ons netwerk de potentiële kandidaten en komen met een doordachte en onderbouwde shortlist.

Lees meer
“De consultants van DEFINE communiceren echt met je en nemen de moeite om zich te verplaatsen in jou en geven je op een prettige manier advies. Ook bleek de match tussen mijn nieuwe werkgever en mij heel goed te kloppen. Goed en slim, deze mensen van DEFINE.”
Joost (senior accountmanager) – IT services & consultancy

Kieskeurig en kritisch

We zijn bewust kieskeurig in de vacatures die we oppakken en de organisaties waar we voor werken. En we zijn kritisch op de potentials die we in ons netwerk opnemen. Door dit filter aan de voorkant versnellen we het zoekproces en vergroten we de kans op een geslaagde plaatsing.

Bewezen methode

We hebben de gedrevenheid van een scale-up en werken op basis van een succesvol bewezen wervingsmethode. Ons doel is om onze klanten te helpen hun groeidoelstellingen te realiseren. We gaan voor langdurig partnerschap.

Open en eerlijk

Omdat langdurig partnerschap ons doel is, houden we ons aan het adagium ‘eerlijk duurt het langst’. We zijn dus heel open over hoe wij werken, en over wat we daarvoor nodig hebben. En we zijn ook eerlijk direct in onze feedback, als we met je sparren.

Wil je vrijblijvend met ons in gesprek om samen te onderzoeken of wij de juiste partner voor je zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

teamwork makes the dream work

Tiko van Spaendonck
Deniz Arslan
Michiel Tollenaar
Jesse Peeters
Sluiten
Op zoek naar toptalent of ben je dat zelf?

Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!

Je bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?