Vind sales professionals met onze automotive recruitment

De vacature in je salesteam vraagt om een ervaren sales professional. Iemand die de wensen van je klanten kan vertalen naar de uitstekende mobiliteitsoplossingen die jij te bieden hebt.

Want automotive is meer dan een kwestie van vervoer. Mobiliteit is een belangrijk onderdeel van de totaalervaring van het dagelijks leven, waarin de klant persoonlijk aan het stuur zit.

Door de unieke wijze waarop DEFINE recruitment invult, vinden we ervaren sales professionals met passie voor automotive.

Sales binnen de automotive is divers
Het is afhankelijk van jouw branche binnen de automotive, welke salesspecialist jij in je team wilt hebben. Zoek je iemand met ervaring bij een importeur, dan komen er andere capaciteiten en ervaringen bij kijken dan bij een leasemaatschappij of dienstverlener. Dat weten we, en daar zoeken we dan ook op om jouw salestopper te vinden.


Profiteer van onze expertise in jouw niche

DEFINE is uniek dankzij onze focus op een beperkt aantal sectoren. We weten precies welke eisen er in de automotive branche aan sales professionals gesteld worden.

· Oog voor mobiliteit als totaalervaring

· Kennis van innovaties zoals IoT/connected mobility

· Passie voor automotive en mobiliteit

Van ons krijg je maatwerk

In de werving en selectie van sales professionals onderscheidt DEFINE zich door onze persoonlijke benadering, ons grote bereik onder latent zoekende professionals, en de snelheid waarmee we kunnen schakelen.

We focussen daarnaast op een select aantal niches, waardoor we diep inzicht hebben in jouw sales behoefte. Dat maakt het vinden van een geschikte kandidaat in ons uitgebreide netwerk eenvoudiger en dus sneller.

Onze resultaatgerichte aanpak zorgt ervoor dat je binnen een maand de juiste kandidaat aan boord hebt.

What defines DEFINE?

Jouw doel is ons doel

Onze wervingsmethode is bewezen succesvol. Heb je een salesrol die snel moet worden ingevuld, schakel ons dan in. En heeft je organisatie voortdurend nieuw sales talent nodig? Wij presenteren je met de regelmaat van de klok uitermate geschikte professionals. We werken in partnership met je samen: jouw doelen zijn de onze.

Resultaat binnen 1 maand

Een professional die zich wil commiteren aan jouw organisatie? Die kunnen wij snel voor jou vinden. Want we concentreren ons op sales talent in een select aantal sectoren. Hierdoor kunnen we binnen 4 weken opstarten, zoeken, vinden en succesvol afronden.


Meer weten van minder

Jouw organisatie is succesvol dankzij de kennis van jouw specifieke niche. Jij weet wat je klanten nodig hebben en levert de juiste oplossing voor hun problemen. DEFINE doet hetzelfde voor jou. Onder het motto ‘meer weten van minder’ concentreren we ons op een select aantal sectoren zodat we jouw markt écht kennen.


Sluiten
Op zoek naar toptalent of ben je dat zelf?

Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!

Waar kunnen we je bij helpen?

Je bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?